Tafelmoestuinen met een hart

De papa van Thomas, tevens CEO, stelt het geluk van zijn autistische zoon voorop. Samen met Thomas ontwikkelt hij rugvriendelijke tafelmoestuinen (standaard of op maat) voor uw tuin of terras.

Lees het inspirerende verhaal van Thomas en zijn vader hier.

Dankzij Les Potagers de Thomas kunt u moestuinieren op eigen maat, op rugvriendelijke hoogte, voor uw tuin of terras. Kies een van de standaardmaten of contacteer hen voor maatwerk. Kwaliteit en gebruiksgemak gegarandeerd! Ze begeleiden ook particulieren en bedrijven in hun moestuinprojecten, van greenfield tot moestuin. Vandaag staan honderden tafelmoestuinen en andere realisaties verspreid over België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Engeland.

VUB ALUMNIVOORDEEL:

- 25 euro korting op een lokaal gefabriceerde tafelmoestuin


Hoe claimen?

Bezoek www.lespotagersdethomas.be en laat u inspireren door het verhaal van Thomas. Contacteer hen vrijblijvend voor meer info en vermeld uw kaartnummer bij bestelling. Betaling gebeurt via overschrijving of bij levering.

Top producten

TAFELMOESTUIN

Een tafelmoestuin laat u toe om groenten en kruiden te kweken op de juiste hoogte. Geen grondcontact maakt het onderhoud simpel. Gemakkelijk te plaatsen bij de keuken of op een plaatsje bij de keuken. Zowel binnen als buiten.

Prijzen

50 x 50 x 80 : € 249,00*
100 x 50 x 80 : € 375,00*

* prijzen btw exclusief
* prijzen zonder leveringskosten

SERRE KASTJE

Bij een aantal van onze tafelmoestuinen kunnen we een smeedijzeren kasje bijleveren. Dit laat toe vroeger te beginnen en later in het seizoen nog steeds te kunnen genieten van uw moestuin.

Prijzen

100 x 100 : € 650,00*
50 x 100 : € 450,00*

* prijzen btw exclusief
* prijzen zonder leveringskosten